Filtreaza dupa

Categorii
mai mult... mai putin
Producator
mai mult... mai putin
Greutate specifica :
mai mult... mai putin
Numar de straturi
mai mult... mai putin
Dimensiune rola
mai mult... mai putin

Folie sub acoperis

370,00 Lei (inclusiv TVA)
(3)
Folia anticondens Fakro Eurotop N35 (80 mp/sul) se caracterizează printr-o permeabilitate ridicată la vapori (Sd [m] = 0,015), fiind produsul de top din gama foliilor anticondens Eurotop. 
440,00 Lei (inclusiv TVA)
Delta Vent N este o folie anticondens realizata din trei straturi din fibre textile permeabile la vapori, folosită la realizarea acoperișurilor complet izolate cu sau fără astereală. 
600,00 Lei (inclusiv TVA)
Delta Vent S (dimensiune rola1,5x50 m) este o folie anticondens cu trei straturi pentru acoperișuri înclinate perfect izolate, care datorită rezistentei sporite la perforari, se poate monta direct pe astereală....
900,00 Lei (inclusiv TVA)
Folia anticondens Delta-Maxx este unica membrana disponibila cu o suprafata de retinere a umezelii: este capabila sa absoarba umiditate pana la 1L/mp in structura sa si sa o elibereze apoi treptat! 
2.200,00 Lei (inclusiv TVA)
Folie anticondens, cu grad mare de reflexie , pentru economisirea energiei, aplicabila la acoperisuri neventilate, cu astereala sau fara astereala . Reduce consumul de energie cu pana la 9 %
250,00 Lei (inclusiv TVA)
Termofol 90 este o folie bariera de vapori produsa de Fakro, ce ofera o protectie foarte eficienta împotriva patrunderii umezelii in termoizolatie iar datorita unui strat subtire de folie de aluminiu, reflecta partial...
660,00 Lei (inclusiv TVA)
(3)
DELTA REFLEX este o folie bariera vapori si de aer care împiedică pătrunderea umiditatii in termoizolatie si contribuie la economisirea energiei, reflectand pana la 50 % din caldura ieșita prin acoperiș.
280,00 Lei (inclusiv TVA)
Difbar 115 gr/mp este o membrana anticondens de la Tegola, constituita din trei straturi termosudate dintr-un tesut special care permite invelitorii sa respire si in acelasi timp nu permite infiltrarea apei in...
950,00 Lei (inclusiv TVA)
THERMOREFLEX PRO 18 este un material izolant multistrat ce blocheaza transmiterea caldurii prin iradiere, compus din 18 straturi din PET aluminizat, lâna și spumă PE și este recomandat aplicațiilor la exteriorul și...
230,00 Lei (inclusiv TVA)
Kronfol 90 este o folie anticondens tripustrat, cu o greutate specifica de 90 g/mp, ce se caracterizeaza printr-o permeabilitate ridicata la vapori si o rezistenta mare la umiditate.
250,00 Lei (inclusiv TVA)
Kronfol 115 este o folie anticondens tripustrat, cu o greutate specifica de 115 g/mp, ce se caracterizeaza printr-o permeabilitate ridicata la vapori si o rezistenta mare la umiditate.
280,00 Lei (inclusiv TVA)
Kronfol 135 este o folie anticondens tripustrat, cu o greutate specifica de 135 g/mp, ce se caracterizeaza printr-o permeabilitate ridicata la vapori si o rezistenta mare la umiditate.
460,00 Lei (inclusiv TVA)
DELTA-DAWI GP este o folie bariera de vapori realizata dintr-un strat de polietilena speciala ce impiedica patrunderea vaporilor de aer din interior in stratul de termoizolatie.

Folie anticondens si folie bariera de vapori pentru toate tipurile de acoperisuri inclinate. Transport gratuit in toata Romania!

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare