Fereastra FAKRO FPP-V U3

Ferestra din tâmplărie din lemn cu dublă deschidere, dotată cu clapeta de aerare V40P. Pretul include si rama de etansare standard necesara montajului!

1.670,00 Lei (inclusiv TVA)
Alege dimensiunea
Alege rama de etansare
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Adauga la wishlist
Accesorii
Descriere

Dubla funcţiune a ferestrei FPP-V U3 preSelect asigură deschiderea cercevelei în două feluri: cu articulaţie superioară sau cu articulatie mediană. Articularea superioară permite fixarea cercevelei în poziţia dorită între 0° şi 35°, iar articularea mediană permite rotirea cercevelei până la 180°. 

Fereastra FPP-V U3 este dotată cu clapeta de aerare cu debit autoreglabil (V40P), ce asigură aportul de aer proaspat în încăpere si împiedică formarea fenomenului de condens ce poate apărea ca efect al unei ventilatii necorespunzatoare. Clapeta de aerare V40P are un debit de până la 49mc/ora la o diferentă de presiune între interior si exterior de 10 Pa.
 Ferestrele sunt confectionate din lemn stratificat de pin, impregnat în vid cu fungicid anticarii, si lăcuit în trei straturi cu lac acrilic ecologic rezistent la intemperii şi raze UV, oferind asfel o protectie îndelungată lemnului.
 Schimbarea modului de deschidere a ferestrei se face prin intermediul inversorului preSelect montat pe partea laterală a geamului.
 Fereastra FPP-V U3 are trei garnituri de etansare .
 Geamul termopan este realizat din doua foi de sticla: sticla exterioara este securizata iar sticla interioara este LowE. Pentru o izolatie termica si fonica superioara, spatiul dintre cele doua sticle este umplut cu un gaz inert (argon) iar distantierul termic TGI reduce punţile termice, minimizează condensul pe marginea sticlei si a profilurilor din lemn.
 Este dotată cu sistemul special TopSafe de consolidare a structurii ferestrei, sporind semnificativ gradul de protectie împotriva efractiei: suruburile sunt mai lungi si mai groase, este prevazută cu profil metalic care întăreste încuietoarea iar partea inferioară a cercevelei este ranforsată. 
Manerul de actionare montat in partea de jos, este din gama "Elegant" .


Fereastra de mansarda FPP-V U3 se monteaza pe acoperisuri cu panta cuprinsă între 15° şi 55°, împreuna cu rama de etanșare potrivită:   

  Rama de etansare ESV se foloseste pentru învelitori plate cu grosimea de până la 10 mm (sindrila bituminoasă, etc);
   Rama de etansare EZV-A se foloseste pentru învelitori ondulate cu înăltimea profilului de până la 45 mm (tigla metalica, tigla ceramica, etc)


INSTRUCTIUNI DE MONTAJ

Specificatii

Fisa tehnica

Producător:
FAKRO
Tipul ferestrei:
FPP-V U3
Tipul deschiderii:
Dubla articulare
Operare
maner jos
Material:
Lemn
Lăcuit:
În trei straturi
Potrivite pt baie:
Nu
Coeficient transfer termic fereastra:
1,2 W/m2K
Coeficient transfer termic geam:
1,0 W/m2K
Coeficient de izolare fonica:
32 dB
Geam:
2 foi de sticla
Alcatuire geam:
4H – 16 – 4T
Fantă de gaz inert:
Argon
Tipul clapetei de aerare:
V40P
Debitul clapetei de aerare:
20-48 m3/h
Numar de garnituri de etansare:
4
Maner de operare:
Elegant
Sticla securizata:
Da
Emisivitate redusa ( LowE ):
Da
Garantie:
10 ani
Review-uri

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare