LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

Termen de livrare: 1- 2 zile lucratoare.

Modalitate de plata: plata ramburs, prin transfer bancar sau online cu cardul bancar.

Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei.

Fereastra VELUX GZL 1051B Maximize

Fereastra VELUX GZL 1051B

Fereastra de mansarda VELUX GZL 1051B Standard, cu maner de operare situat in partea de jos. Pretul include si rama de etansare standard EDW/EDS 0000!

TRANSPORT GRATUIT TRANSPORT GRATUIT! 1 280,00 lei cu TVA

EDW 0000 → pentru învelitori ondulate
EDS 0000 → pentru învelitori plate
Cantitate:     


Comenzi telefonice:
0758.324.604 / 0724.734.049
    

VELUX GZL 1051B avand manerul de operare in partea de jos, este recomandata in situatiile in care este necesar montajul ferestrei la inaltime, de exemplu in cadrul unui parapet inalt.

Caracteristici esentiale VELUX GZL 1050B:

 Modelul GZL 1051B este dotat din fabrică cu mâner de operare în partea de jos, deschiderea și închiderea făcându-se cu un mâner ergonomic din zinc. 
Ferestrele de mansardă VELUX sunt testate pentru a rezista la intemperiile fiecărui anotimp, de la furtunile cu grindină din timpul verii, la căderile de zăpadă și gerul iernii. 
Ferestrele VELUX GZL 1051B sunt realizate din lemn de pin, tratate cu un lac pe bază de apă care protejează lemnul împotriva murdăriei și umidității.
 
Geam termoizolant optimizat din 2 foi de sticlă, U fer 1.3 W/m2K. Geamul exterior este întărit pentru a te proteja împotriva ploilor abundente, zapezilor sau grindinei.
VELUX GZL 1051B beneficiază de sistemul inovator ThermoTechnology TM. Acest sistem izolator unic îți transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor reci.
 Sistemul de venitlare în două trepte îți lasă casa să respire, chiar dacă fereastra este închisă. Apasă o dată sau de două ori pentru a ajusta cantitatea de aer care vrei să intre - și bucură-te de aer proaspăt în orice moment din zi sau din noapte.
  Filtrul de aer integrat te protejează de praf și insecte, lăsând să intre doar aer curat. Filtrul se poate curăța cu ușurință/aspira.
Toate ferestrele de mansardă VELUX au dispozitive premontate pentru montajul rapid al rulourilor decorative și parasolare.
VELUX oferă 10 ani garanție pentru ferestrele de mansardă din lemn, rame de etanșare și geam.

Ferestrele de mansarda VELUX GZL 1051B se monteaza pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15-90°, impreuna cu sistemul de rame de etansare. Din configuratorul de pret de mai sus alegeti rama de etansare potrivita pentru montajul ferestrei d-voastre:

Rama de etansare EDW 0000

 Rama de etansare EDS 0000

 - pentru invelitori ondulate cu grosimea de pana la 120mm (tigla ceramica, tigla metalica ondulata, etc) - pentru invelitori plate cu grosimea de pana la 16mm (sindrila bituminoasa, tabla plana, etc)
 • Producător: VELUX
 • Tipul ferestrei: GZL 1051B
 • Tipul deschiderii: Articulare mediana
 • Operare maner jos
 • Material: Lemn
 • Potrivite pt baie: Nu
 • Coeficient transfer termic fereastra: 1,3 W/m2K
 • Coeficient transfer termic geam: 1,1 W/m2K
 • Coeficient de izolare fonica: 29 dB
 • Geam: 2 foi de sticla
 • Fantă de gaz inert: Argon
 • Garantie: 10 ani

  Transport

  Transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 500 lei! Pentru comenzi mai mici de 500 lei costul transportului este afisat in cosul de cumparaturi pe masura adaugarii produselor dorite.

  Modalitati de plata

  • Plata ramburs la primirea produselor
  • Transfer bancar
  • Plata online cu cardul

  Retur

  Dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul achizitionat il puteti returna in 14 zile calendaristice de la momentul livrarii.

  Pentru a fi eligibil de retur produsul returnat trebuie sa fie neutilizat si in aceeasi stare in care a fost livrat.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Verificare »
x
Error

we have a problem.

« Continua cumparaturile