LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

Termen de livrare: 1- 2 zile lucratoare.

Modalitate de plata: plata ramburs, prin transfer bancar sau online cu cardul bancar.

Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei.

Fereastra VELUX GLL 1061 Maximize

Fereastra VELUX GLL 1061

Fereastra de mansarda VELUX GLL 1061, din categoria Standard Plus, cu bara de operare in partea de sus si cu geam termoizolant din 3 foi de sticlă Ufer 1.1 W/m2K. Pretul include si rama de etansare EDW/EDS si kitul de izolare BDX! 

TRANSPORT GRATUIT TRANSPORT GRATUIT! 1 460,00 lei cu TVA

EDW 2000 → pentru învelitori ondulate
EDS 2000 → pentru învelitori plate
Cantitate:     


Comenzi telefonice:
0758.324.604 / 0724.734.049
    

VELUX GLL 1061 face parte din categoria Standard Plus si se evidentieaza printr-o izolare termica si fonica superioara datorita geamului termoizolant din 3 foi de sticla, a sistemului izolator ThermoTechnology™ si a garniturii suplimentare de etansare.

Caracteristicile esentiale VELUX GLL 1061:

Bara de operare in partea de sus face ca fereastra sa se poata deschide usor chiar daca sub ea este amplasat mobilier. De asemenea, pentru curatare, rotesti fereastra la 180˚ și fixezi opritorul pe tocul ferestrei, pentru a avea ambele maini libere.
Ferestrele de mansardă VELUX sunt testate pentru a rezista la intemperiile fiecărui anotimp, de la furtunile cu grindină din timpul verii, la căderile de zăpadă și gerul iernii. 
Ferestrele VELUX GLL 1061 sunt realizate din lemn de pin, tratate cu un lac pe bază de apă care protejează lemnul împotriva murdăriei și umidității.
Geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă pentru pirederi minime de căldură și izolare fonica superioara.  U fereastra 1.1 W/m2K 
VELUX GLL 1061 beneficiază de sistemul inovator ThermoTechnology TM. Acest sistem izolator unic îți transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor reci.
Clapeta de ventilare integrata -  cu o singura actionare a barei de operare, aerul prospat si curat va patrunde in incapere prin partea superioara a ferestrei chiar cu fereastra inchisa.
Filtru pentru praf si insecte - va ofera un mediu de locuit mai sanatos prin retinerea prafului si insectelor in exteriorul incaperii. Filtrul se poate curata foarte usor cu aspiratorul.
Toate ferestrele de mansardă VELUX au dispozitive premontate pentru montajul rapid al rulourilor decorative și parasolare.
 VELUX oferă 10 ani garanție pentru ferestrele de mansardă din lemn, rame de etanșare și geam.


Ferestrele de mansarda VELUX GLL 1061 se monteaza pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15-90°, impreuna cu sistemul de rame de etansare. Din meniul de mai sus alege rama de etansare potrivita pentru montajul ferestrei tale:

Rama de etansare EDW 2000

 Rama de etansare EDS 2000

 - pentru invelitori ondulate cu grosimea de pana la 120mm (tigla ceramica, tigla metalica ondulata, etc) - pentru invelitori plate cu grosimea de pana la 16mm (sindrila bituminoasa, tabla plana, etc)

Rama de etansare EDW/EDS 2000 contine atat rama de etansare standard cat si kitul pentru izolare BDX 2000.

Kitul BDX 2000 cuprinde:
 B1 - un cadru izolator ce ofera o termoizolare mai buna intre tocul ferestrei si acoperis, eliminand riscul aparitiei puntilor termice

 B2 - jgheab de drenaj care conduce apa departe de fereastra

 B3 - folie impermeabila la apa ce asigura o integrare etansa a ferestrei in acoperis. 

 

 • Producător: VELUX
 • Tipul ferestrei: GLL 1061
 • Tipul deschiderii: Articulare mediana
 • Operare de sus
 • Material: Lemn
 • Potrivite pt baie: Nu
 • Coeficient transfer termic fereastra: 1,1 W/m2K
 • Coeficient transfer termic geam: 0.6 W/m2K
 • Coeficient de izolare fonica: 32 dB
 • Geam: 3 foi de sticla
 • Fantă de gaz inert: Argon
 • Garantie: 10 ani

  Transport

  Transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 500 lei! Pentru comenzi mai mici de 500 lei costul transportului este afisat in cosul de cumparaturi pe masura adaugarii produselor dorite.

  Modalitati de plata

  • Plata ramburs la primirea produselor
  • Transfer bancar
  • Plata online cu cardul

  Retur

  Dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul achizitionat il puteti returna in 14 zile calendaristice de la momentul livrarii.

  Pentru a fi eligibil de retur produsul returnat trebuie sa fie neutilizat si in aceeasi stare in care a fost livrat.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Verificare »
x
Error

we have a problem.

« Continua cumparaturile