LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

Termen de livrare: 1- 2 zile lucratoare.

Modalitate de plata: plata ramburs, prin transfer bancar sau online cu cardul bancar.

Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei.

Fereastra VELUX GLU 0061 Maximize

Fereastra VELUX GLU 0061

VELUX GLU 0061 este o fereastra de mansarda cu geam termoizolant din trei foi de sticla (Ufer 1.1 W/m2K), realizata din lemn acoperit cu lac poliretanic alb rezistent la apa si praf, fiind recomandata pentru bai, bucatarii sau alte spatii cu umiditate ridicata. Pretul include si rama de etansare EDW/EDS 2000 si kitul de izolare BDX! 

TRANSPORT GRATUIT TRANSPORT GRATUIT! 1 650 lei cu TVA

EDW 2000 → pentru învelitori ondulate
EDS 2000 → pentru învelitori plate
Cantitate:     


Comenzi telefonice:
0758.324.604 / 0724.734.049
    

Ferestrele de mansarda VELUX GLU 0061 sunt fabricate din lemn acoperit cu poliuretan alb rezistent la umiditate, fiind ideale pentru bai, bucatarii sau pentru alte incaperii in care designul interior impune un finisaj alb. Fereastra necesita doar o curatire minima si nu implica revopsire.

Caracteristicile ferestrelor de mansarda VELUX GLU 0061:

 • Bara de operare in partea de sus - fereastra poate fi pozitionata cu suscces deasupra chiuvetei sau cazii de baie si este potrivita pentru mai multe inaltimi de montaj, putand fi manevrata usor. (Se poate livra si fereastra cu maner de operare in partea de jos - specificati acest lucru in comentarii la comanda!)
 • Clapeta de aerare integrata - fara umiditate, abur si mirosuri neplacute in bucatarie. Atinge usor bara de operare superioara pentru a permite aerului proaspat si curat sa patrunda prin partea superioara a ferestrei. Fereastra ramane asfel inchisa iar filtrul de aer incorporat te protejeaza de praf si insecte
 • Economisire de energie - Geam termoizolat cu 3 foi de sticla (Ufer 1.1 W/m2K)  si cu izolare fonica suplimentara. In combinatie cu garnitura suplimentara pentru etanseitate la aer, aceasta fereastra izoleaza perfect iar atmosfera din casa ta este si mai calduroasa.
 • Garantie extinsa la 15 ani!

Ferestrele de mansarda VELUX GLU 0061 se monteaza pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15-90°, impreuna cu sistemul de rame de etansare. Din meniul de mai sus alege rama de etansare potrivita pentru montajul ferestrei tale: 

Rama de etansare EDW 2000

 Rama de etansare EDS 2000

 - pentru invelitori ondulate cu grosimea de pana la 120mm (tigla ceramica, tigla metalica ondulata, etc) - pentru invelitori plate cu grosimea de pana la 16mm (sindrila bituminoasa, tigla metalica plata, etc)

 

Rama de etansare EDW 2000 (pentru invelitori ondulate) respectiv EDS 2000 (pentru invelitori plate), care contine rama de etansare individuala si kitul izolator BDX 2000.

Kitul BDX 2000 cuprinde:
 B1 - un cadru izolator ce ofera o termoizolare mai buna intre tocul ferestrei si acoperis, eliminand riscul aparitiei puntilor termice
 

 B2 - jgheab de drenaj care conduce apa departe de fereastra

 B3 - folie impermeabila la apa ce asigura o integrare etansa a ferestrei in acoperis. 

 • Producător: VELUX
 • Tipul deschiderii: Articulare mediana
 • Operare maner sus
 • Material: Lemn
 • Potrivite pt baie: Da
 • Coeficient transfer termic fereastra: 1,1 W/m2K
 • Coeficient de izolare fonica: 32 dB
 • Geam: 3 foi de sticla
 • Fantă de gaz inert: Argon

  Transport

  Transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 500 lei! Pentru comenzi mai mici de 500 lei costul transportului este afisat in cosul de cumparaturi pe masura adaugarii produselor dorite.

  Modalitati de plata

  • Plata ramburs la primirea produselor
  • Transfer bancar
  • Plata online cu cardul

  Retur

  Dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul achizitionat il puteti returna in 14 zile calendaristice de la momentul livrarii.

  Pentru a fi eligibil de retur produsul returnat trebuie sa fie neutilizat si in aceeasi stare in care a fost livrat.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Verificare »
x
Error

we have a problem.

« Continua cumparaturile