Fereastra de mansarda VELUX GPL 3070, Dubla articulare, Vedere panoramica, Geam din 2 foi de sticla

Fereastră de mansardă cu operare de jos, cu articulare în partea superioară, VELUX GPL 3070. Geamul este disponibil în versiunea standard cu 2 foi de sticla si caracteristici premium, precum laminarea de siguranță, sticla întărită, filtrul UV și caracteristica unică de reducere a zgomotului de ploaie.

4.310,00 Lei (inclusiv TVA)
Dimensiune
Rama de etansare
Livrare in 16 zile lucratoare
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Accesorii
Descriere

Caracteristicile ferestrei de mansarda VELUX GPL 3070:

  • Bucurați-vă de vederi panoramice către exterior și de o senzație de spațiu mai mare, cu fereastra de mansardă VELUX, cu operare de jos și articulare în partea superioară, GPL. Deschideți fereastra spre exterior folosind mânerul elegant din partea de jos pentru a avea parte de o panormă completă spre exterior.
  • Deschide fereastra spre exterior până la 45° pentru a te bucura de o vedere panoramică și de senzația de spațiu mărit.
  • Deschide bara de operare superioară în poziția de ventilație pentru a permite pătrunderea aerului curat chiar și cu fereastra închisă.
  • Geamul este disponibil în versiunea standard cu caracteristici premium, precum laminarea de siguranță, sticla întărită, filtrul UV și caracteristica unică de reducere a zgomotului de ploaie.

 Ferestrele de mansarda VELUX GPL 3070 se livreaza impreuna cu rama de etansare standard necesara montajului:  

Rama de etansare EDW 0000 se foloseste pentru montajul ferestrelor pe invelitori ondulate cu grosimea de pana la 120mm (tigla ceramica, tigla metalica ondulata, etc)  
   Rama de etansare EDS 0000 se foloseste pentru montajul ferestrelor pe invelitori plate cu grosimea de pana la 16mm (sindrila bituminoasa, tigla metalica plata, etc)

 Pentru a obtine un montaj mai eficient energetic si mai durabil, alegeti din meniul de mai sus rama de etansare EDW 2000 (pentru invelitori ondulate), respectiv EDS 2000 (pentru invelitori plate) care contine atât rama de etansare standard cât si kitul de izolare BDX 2000

Kitul BDX 2000 cuprinde:
 B1 - un cadru izolator ce ofera o termoizolare mai buna intre tocul ferestrei si acoperis, eliminand riscul aparitiei puntilor termice
 

 B2 - jgheab de drenaj care conduce apa departe de fereastra

 B3 - folie impermeabila la apa ce asigura o integrare etansa a ferestrei in acoperis. 

Specificatii

Fisa tehnica

Producător:
VELUX
Tipul ferestrei:
GPL 3070
Tipul deschiderii:
Articulare superioara
Operare
maner jos
Material:
Lemn
Potrivite pt baie:
Nu
Coeficient transfer termic fereastra:
1,3 W/m2K
Coeficient transfer termic geam:
1,1 W/m2K
Coeficient de izolare fonica:
32 dB
Geam:
2 foi de sticla
Fantă de gaz inert:
Argon
Garantie:
10 ani
Review-uri
1 alt produs in aceeasi categorie:

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare