LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

Termen de livrare: 1- 2 zile lucratoare.

Modalitate de plata: plata ramburs, prin transfer bancar sau online cu cardul bancar.

Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei.

Fereastra VELUX INTEGRA® GGL 306621 Maximize

Fereastra VELUX INTEGRA® GGL 306621

VELUX INTEGRA® GGL 306621 este o fereastra de mansarda din categoria Premium (geam cu 3 foi de sticla), actionata printr-o telecomanda cu ecran tactil si programe presetate, care te ajuta sa controlezi inclusiv accesoriile electrice - rulouri decorative, parasolare, rolete exterioare - din orice colt al casei.

TRANSPORT GRATUIT TRANSPORT GRATUIT! 3 350,00 lei cu TVA

Fara rama de etansare
Rama EDW 0000 - pt. învelitori ondulate
Rama EDS 0000 - pt. învelitori plate
Rama EDW 2000 - pt. învelitori ondulate
Rama EDS 2000 - pt. invelitori plate
Cantitate:     


Comenzi telefonice:
0758.324.604 / 0724.734.049
    

Fereastra de mansarda VELUX INTEGRA® GGL 306621 este alegerea perfecta atunci cand va doriti un grad ridicat de confort sau pentru actionarea ferestrelor de mansarda montate la inaltimi mai mari.

Caracteristicile tehnice ale ferestrei de mansarda VELUX INTEGRA® GGL 306621:   

 Comanda de la distanta - deschiderea si inchiderea ferestrelor si a celorlalte accesorii (rulouri, rolete, etc) se face cu ajutorul noii tablete VELUX INTEGRA® cu o simpla atingere. De asemenea puteti alege din colectia de programe presetate si sa lasati sistemul inteligent VELUX INTEGRA® sa se ocupe de toate detaliile. Tableta se poate monta si pe perete.

  Senzor de ploaie incorporat - fereastra se va inchide automat in caz de ploaie asfel incat nu trebuie sa te ingrijorezi ca apa ti-ar putea patrunde in casa. Un beneficiu foarte util atunci cand esti plecat de acasa sau te afli in alta camera.
  Izolare acustica superioara - combinatia dintre sticla laminta si grosimea suplimentara a acesteia asigura o mai buna izolatie fonica. Constructia ramei si a cercevelei la acest tip de fereastra precum si garniturile sunt special concepute pentru a imbunatati si mai mult propietatile de izolare fonica. 
Grad ridicat de securitate - programele presetate de control automat a fereastrelor si accesoriilor, includ si caracteristici noi de de securitate - de exemplu, activand programul "In vacanta", produsele VELUX vor fi actionate pentru a simula ca sunteti acasa; prin programul "Cand pleci de acasa", toate ferstrele se vor inchide automat. In plus, puteti alege dintr-o gama larga de programe pentru ventilatie si umbrire.

 

Ferestrele de mansarda VELUX INTEGRA® GGL 306621 se monteaza pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15-90°, impreuna cu sistemul de rame de etansare. Din meniul de mai sus alege rama de etansare potrivita pentru montajul ferestrei tale:

Rama de etansare EDW 0000 se foloseste pentru montajul ferestrelor pe invelitori ondulate cu grosimea de pana la 120mm (tigla ceramica, tigla metalica ondulata, etc)  
  Rama de etansare EDS 0000 se foloseste pentru montajul ferestrelor pe invelitori plate cu grosimea de pana la 16mm (sindrila bituminoasa, tigla metalica plata, etc)

Pentru a obtine un montaj mai eficient energetic si mai durabil, alege din meniul de mai sus rama de etansare EDW 2000 (pentru invelitori ondulate), respectiv EDS 2000 (pentru invelitori plate), care contine atât rama de etansare standard cât si kitul de izolare BDX 2000.

Kitul BDX 2000 cuprinde:
 B1 - un cadru izolator ce ofera o termoizolare mai buna intre tocul ferestrei si acoperis, eliminand riscul aparitiei puntilor termice
 

 B2 - jgheab de drenaj care conduce apa departe de fereastra

 B3 - folie impermeabila la apa ce asigura o integrare etansa a ferestrei in acoperis. 

 • Producător: VELUX
 • Tipul ferestrei: GGL 306021
 • Operare cu telecomanda
 • Material: Lemn
 • Potrivite pt baie: Nu
 • Coeficient transfer termic fereastra: 1,0 W/m2K
 • Coeficient transfer termic geam: 0.5 W/m2K
 • Coeficient de izolare fonica: 37 dB
 • Geam: 3 foi de sticla
 • Fantă de gaz inert: Argon
 • Numar de garnituri de etansare: trei
 • Garantie: 10 ani

  LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

  Termen de livrare: Majoritatea produselor se livreaza în 1- 2 zile lucratoare .

  Modalitate de plata: Plata ramburs la livrare, plata prin transfer bancar sau plata online cu cardul .

  Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei .

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Verificare »
x
Error

we have a problem.

« Continua cumparaturile