LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

Termen de livrare: 1- 2 zile lucratoare.

Modalitate de plata: plata ramburs, prin transfer bancar sau online cu cardul bancar.

Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei.

Hidroizolatie flexibila bicomponenta Mapelastic A+B Maximize

Hidroizolatie flexibila bicomponenta Mapelastic A+B

MAPELASTIC este o hidroizolație elastică bicomponentă, pe bază de ciment, pentru impermeabilizarea suprafețelor exterioare  (terase, balcoane) și a celor în contact permanent cu apa (bai, dusuri, piscine, bazine de apă).

360 lei cu TVA

32 kg

Cantitate:     


Comenzi telefonice:
0758.324.604 / 0724.734.049
    

MAPELASTIC este un sistem alcatuit din doua componente (mortar uscat + latex, componenta lichida) care prin amestecare se obtine un amestec plastic, usor de aplicat in grosime de pana la 2 mm intr-o singura “mana”.
Stratul de MAPELASTIC, dupa punerea in opera si maturarea corespunzatoare are o excelenta stabilitate si elasticitate in in orice conditii climaterice si este absolut impermeabil la apa cu presiune pozitiva de pana la 1,5 atm. Rezistent la CO2, SO2, cloruri si sulfati.
Are aderenta excelenta pe toate suprafetele din beton, tencuieli, placaje ceramice sau placi ornamentale din marmura cu conditia ca suportul sa fie curatat, compact si sanatos.

Exemple tipice de aplicare:

 • Impermeabilizarea bazinelor din beton pentru apa si apa potabila.
 • Ca impermeabilizare de uz interior sau exterior, aplicata la bai, dusuri, balcoane, terase si piscine inainte de montarea finisajelor ceramice.
 • Ca protectie impermeabila pentru peretii de fundatie.
 • Ca protectie impermeabila pentru suprafetele de beton supuse la agresivitatea agentilor chimici cum ar fi solutiile apoase folosite la dezghet, sulfati, cloruri, anhidrida carbonica etc.

CONSUM: 1,7 kg/m2/ pentru fiecare mm de grosime. Indicat este sa se aplice doua straturi armate cu plasa de fibra de sticla in grosime finala de minim 2 mm .

Consumul cu un pachet de 32 kg : 8 - 9 mp .

  Transport

  Transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 500 lei! Pentru comenzi mai mici de 500 lei costul transportului este afisat in cosul de cumparaturi pe masura adaugarii produselor dorite.

  Modalitati de plata

  • Plata ramburs la primirea produselor
  • Transfer bancar
  • Plata online cu cardul

  Retur

  Dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul achizitionat il puteti returna in 14 zile calendaristice de la momentul livrarii.

  Pentru a fi eligibil de retur produsul returnat trebuie sa fie neutilizat si in aceeasi stare in care a fost livrat.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Verificare »
x
Error

we have a problem.

« Continua cumparaturile