Hidroizolatie flexibila bicomponenta Mapelastic A+B

MAPELASTIC este o hidroizolație elastică bicomponentă, pe bază de ciment, pentru impermeabilizarea suprafețelor exterioare  (terase, balcoane) și a celor în contact permanent cu apa (bai, dusuri, piscine, bazine de apă).

560,00 Lei (inclusiv TVA)
Favorit0
Adauga la comparare0
Accesorii
Descriere

MAPELASTIC este un sistem alcatuit din doua componente (mortar uscat + latex, componenta lichida) care prin amestecare se obtine un amestec plastic, usor de aplicat in grosime de pana la 2 mm intr-o singura “mana”.
Stratul de MAPELASTIC, dupa punerea in opera si maturarea corespunzatoare are o excelenta stabilitate si elasticitate in in orice conditii climaterice si este absolut impermeabil la apa cu presiune pozitiva de pana la 1,5 atm. Rezistent la CO2, SO2, cloruri si sulfati.
Are aderenta excelenta pe toate suprafetele din beton, tencuieli, placaje ceramice sau placi ornamentale din marmura cu conditia ca suportul sa fie curatat, compact si sanatos.

Exemple tipice de aplicare:

  • Impermeabilizarea bazinelor din beton pentru apa si apa potabila.
  • Ca impermeabilizare de uz interior sau exterior, aplicata la bai, dusuri, balcoane, terase si piscine inainte de montarea finisajelor ceramice.
  • Ca protectie impermeabila pentru peretii de fundatie.
  • Ca protectie impermeabila pentru suprafetele de beton supuse la agresivitatea agentilor chimici cum ar fi solutiile apoase folosite la dezghet, sulfati, cloruri, anhidrida carbonica etc.

CONSUM: 1,7 kg/m2/ pentru fiecare mm de grosime. Indicat este sa se aplice doua straturi armate cu plasa de fibra de sticla in grosime finala de minim 2 mm .

Consumul cu un pachet de 32 kg : 8 - 9 mp .

Specificatii
32 kg
Review-uri
1 alt produs in aceeasi categorie:
200,00 Lei (inclusiv TVA)
Mapegum WPS este o membrană lichidă cu uscare rapidă pentru hidroizolarea la interior a suprafețelor spațiilor umede (băi, cabine de duș) înainte de montajul plăcilor ceramice. Nu se folosește pe suprafețe care vor fi...

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare