Mapegum WPS

Mapegum WPS este o membrană lichidă cu uscare rapidă pentru hidroizolarea la interior a suprafețelor spațiilor umede (băi, cabine de duș) înainte de montajul plăcilor ceramice. Nu se folosește pe suprafețe care vor fi în imersie continuă în apă.

200,00 Lei (inclusiv TVA)
Ambalaj
Favorit0
Adauga la comparare0
Descriere

Mapegum WPS este o pasta monocomponenta de culoare gri, pe baza de rasini sintetice in dispersie apoasa ce nu contine solventi, ce se aplica usor atat pe suprafetele orizontale cat si inclinate sau verticale.
Dupa rapida evaporare a apei din materialul proaspat, Mapegum WPS se transforma intr-o membrana elastica, rezistenta la un trafic pietonal lejer, peste care se pot monta placi ceramice sau din piatra naturala.

Exemple tipice de aplicare:

- Impermeabilizarea peretilor si pardoselilor de bai sau grupuri sanitare inaintea montarii placilor de ceramica sau din piatra naturala.
- Impermeabilizarea peretilor sau pardoselilor din bucatarii precum si a blatului de gatit al mobilierului de bucatarie, inaintea montarii de placi ceramice.

 Aplicarea produsului se poate face cu spatula lisa, rola, bidinea sau prin pulverizare, in grosime uniforma de max. 1 mm pe strat, minim doua straturi .
Consumulprodusului este de cca. 1,5 kg/m2/ pentru fiecare mm de grosime.
Ambalare: galeti de 5 kg, 10 kg sau 25 kg. 

Specificatii
galeata
Review-uri
1 alt produs in aceeasi categorie:

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare