VIRGO V -10°C

Virgo V este o membrană bituminoasa cu stratul de suport din fibra de sticla, caracterizată de flexibilitate bună la temperaturi scăzute şi elasticitate. 

191,00 Lei (inclusiv TVA)
Greutate
Finisaj
Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Accesorii
Descriere

Calitatile membranei VIRGO V sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10 ° C) si stabilitatea formei la cald (110 °C). 

Armatura folosita la membranele VIRGO V este constituita dintr-un tesut netesut de poliester,  ranforsat cu fibra de sticla, ce nu putrezeste. Aceasta le confera membranelor  o stabilitate dimensionala excelenta ce impiedica retragerea stratului impermeabil.

Finisajul exterior ( partea vizibila ) poste fi nisip sau granule minerale ( ardezie ). Finisajul interior ( partea care se arde cu flacara ) este realizat dintr-un film PE. 

Domenii de utilizare:

- substrat si strat intermediar pentru membranele cu finisajul superior realizat din nisip
- strat final de impermeabilizare pentru membranele cu finisajul superior cu granule minerale (ardezie).

Dimensiune sul: 1x10 m.

 


Specificatii
sul
Review-uri
5 alte produse in aceeasi categorie:
209,00 Lei (inclusiv TVA)
Sagitta P este o membrana bituminoasa cu armatura din poliester ranforsat cu fibra de sticla, caracterizata de o flexibilitate adecvată la temperaturi scăzute, combinată cu o rezistenţă foarte bună la razele UV....
223,00 Lei (inclusiv TVA)
COLUMBA P -5°C este o membrana de impermeabilizare caracterizata printr-o rezistență bună la îmbătrânire, la actiunea razelor UV ( stabilitatea formei la cald pana la 110 °C), si o flexibilitate la rece excelenta (-5...
265,00 Lei (inclusiv TVA)
Virgo P este o membrană cu stratul de suport din poliester,  caracterizată prin doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10 ° C) si stabilitatea formei la cald (120 °C).
238,00 Lei (inclusiv TVA)
COLUMBA PGR -5°C este o membrana de impermeabilizare cu granule minerale ( ardezie ), caracterizata printr-o rezistență bună la îmbătrânire si la actiunea razelor UV, si o flexibilitate la rece excelenta (-5 ° C) ce...

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare