Rame de etansare COMBI

Rame de etansare COMBI pentru invelitori ondulate, ce permit gruparea ferestrelor in line orizontala, verticala sau in blocuri.

390,00 Lei (inclusiv TVA)
Dimensiune
Alege modelul
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Descriere

Sistemul modular de combinaţii FAKRO este alcătuit din şapte module, cu ajutorul cărora se pot realiza diferite combinaţii.

Distanţa standard între ferestre atât pe linie verticală cât şi pe linie orizontală, este de 10 cm. La comanda pot fi fabricate sisteme de combinatii pentru ferestre montate la alta distanta intre ele decat cea standard (10cm).

Exemple de combinaţii

modul pentru o singura fereastra

combinaţia pe orizontală B2/1

     

combinaţia pe orizontală B4/1

  

combinaţia pe verticală B1/2

combinaţia în bloc B2/2

    

combinaţia în bloc B3/2

 

Specificatii
buc
Review-uri
5 alte produse in aceeasi categorie:
630,00 Lei (inclusiv TVA)
Rama de etansare pentru invelitori proeminent ondulate (inaltimea maxima a profilului invelitorii 90mm) cu izolatie termica suplimentara pentru imbunatatirea coeficientului de transfer termic.
570,00 Lei (inclusiv TVA)
Rama de etansare pentru imbinarea etansa a ferestrelor de mansarda FAKRO cu invelitori ondulate (tigla ondulata si solzi sau tabla ondulata), echipata din fabrica cu kit de izolare XDP.
470,00 Lei (inclusiv TVA)
Rama EHV-A este o rama de etanasare pentru invelitori proeminent ondulate (inaltimea maxima a profilului invelitorii 90mm) ce permite imbinarea etansa a ferestrelor de mansarda FAKRO cu materialul invelitor.

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare