Set stergatoare de pantofi cu gratar din otel zincat

Set stergatoare de pantofi pentru exterior ACO Self Vario, format din tava din beton cu polimeri si gratar din otel zincat, tip retea, cu ochiuri 9x31mm. 

550,00 Lei (inclusiv TVA)
Dimensiune
Favorit0
Adauga la comparare0
Adauga la wishlist
Descriere

Materialele de înaltă calitate dau grătarului o stabilitate maximă, precum și o durată lungă de viață. Grila ACO Vario este realizată din oțel zincat, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea in exterior datorită rezistenței la rugină și la intemperii. Dimensiunea extinsă a ochiurilor de plasa de 9x31 mm și profilul V-bar integrat asigură cea mai bună îndepărtare a murdăriei de pe talpa pantofilor. Grila din otel zincat se potriveste perfect cu tava din beton cu polimeri, cu muchie din otel zincat. Instalate împreună, murdaria de pe talpa incaltamintelor este indepartata si colectată în tava de podea.

Gratarul din otel poate fi ușor scos din tava de beton pentru curățare și spalare. Tava de beton  este, de asemenea, ușor de curățat. Mizeria poate fi pur și simplu aspirata sau stersa in timp ce umiditatea se scurge prin conexiunea prevazuta la care se poate atasa o conductă de DN 100.

Date tehnice:
  • tava este realizata din beton cu polimeri si are muchie din otel zincat
  • inaltime tava: 80 mm
  • gratarul este din otel zincat cu dimensiunea ochiurilor de 9x31 mm
  • dimensiuni disponibile: 600x400 mm, 750x500 mm, 1000x500 mm (dimensiunea gratarelor este mai mica cu 10mm decat dimensiunile de comanda)
  • inaltime gratar: 20 mm
Specificatii
Review-uri

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare