Livrarea

     Comanda minima pe site-ul nostru este de 100 lei.

Costuri livrare:

Comenzile cu valoarea totala mai mare sau egala cu 400 lei (TVA inclus) beneficiaza de livrare GRATUITA in toata Romania. Pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 400 lei costul transportului este evidentiat automat in cosul de cumparaturi pe masura ce adaugati produsele dorite. 

Termen de livrare:

Comenzile se livrează în 1 - 3 zile lucrătoare. 
Pentru comenzi speciale sau produse ce nu se află în stoc, termenul de livrare vă va fi comunicat de catre reprezentanții nostri.  

Receptia coletului:

Va rugam sa inspectati vizual produsul inainte de receptie iar daca observati posibile deteriorari aveti dreptul de a nu accepta si de a nu plati contravaloarea coletului. Este necesar ca împreună cu curierul să completati un proces verbal de constatare în care să se menționeze succint pagubele observate (ambalaj deteriorat, rupt, umed, produse lipsă, produse sparte etc.). Apoi, vă rugăm să ne trimiți o copie a acestui proces verbal împreună cu  fotografii concludente privind coletul deteriorat la adresa office@construct-online.ro. Eventualele deteriorari ale produselor pe parcursul transportului care nu au putut fi sesizate la receptia produselor in prezenta curierului, trebuie semnalate in maxim 24 de ore de la primirea produslor respective. Orice reclamatii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate in considerare.

Politica de returnare:

Clientii, persoane fizice, pot returna produsele cumpărate, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire acestora, fără penalitati si fără invocarea vreunui motiv, cu conditia de a fi returnate in starea in care au fost livrate. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului iar Construct-online.ro va înapoia clientului contravaloarea produselor comandate in cel mult 14 de zile de la receptionarea produselor returnate. 

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare