Livrarea

     Comanda minima pe site-ul nostru este de 100 lei.

Livrarea produselor:

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul Romaniei! 
Livrarea la adresa indicată se face prin firme de curierat sau prin firme de transport în functie de specificul mărfurilor comandate.

Costuri livrare:

Transport Gratuit pentru toate comenzile mai mari de 400 lei.
Pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 400 lei costul transportului este evidentiat automat in cosul de cumparaturi pe masura ce adaugati produsele dorite. 

Pentru localitătile din afara ariei de acoperire a curierului se va percepe o taxa suplimentară de 1 leu/km pentru fiecare km suplimentar parcurs până la destinație. Localitățile pentru care nu există costuri suplimentare o găsiți aici

Termen de livrare:

Comenzile se livrează în 1 - 3 zile lucrătoare. 
Pentru comenzi speciale sau produse ce nu se află în stoc, termenul de livrare vă va fi comunicat de catre reprezentanții nostri.  

Produse deteriorate pe parcursul transportului:

In timp ce facem tot ce putem pentru a ne asigura ca produsele comandate ajung in stare perfecta la d-voastra, uneori se mai intampla si accidente. Astfel, va rugam sa inspectati vizual produsul la primirea acestuia de la curier iar daca observati posibile deteriorari va rugam sa ne contactati. Eventualele deteriorari ale produselor pe parcursul transportului trebuie sesizata in maxim 48 de ore de la primirea produslor respective!

Politica de returnare:

Clientii, persoane fizice, pot returna produsele cumpărate, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire acestora, fără penalitati si fără invocarea vreunui motiv, cu conditia de a fi returnate in starea in care au fost livrate. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului iar Construct-online.ro va înapoia clientului contravaloarea produselor comandate in cel mult 14 de zile de la receptionarea produselor returnate. 

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare