Filtreaza dupa

Categorii
mai mult... mai putin
Producator
mai mult... mai putin
Dimensiune
mai mult... mai putin
Potrivite pt baie:
mai mult... mai putin
Geam:
mai mult... mai putin
Operare
mai mult... mai putin
Coeficient transfer termic fereastra:
mai mult... mai putin

Ferestre de mansarda

Ferestre de mansarda de la cei mai mari producatori mondiali (VELUX, FAKRO, OPTILIGHT) la cele mai bune preturi. Transportul este gratuit in toata Romania!

Fie ca vorbim de acoperis inclinat sau de acoperis terasa, fereastra de mansarda este o componenta esentiala a oricarui acoperis avand in principal doua funtii: aport de lumina naturala si de aer prospat in mansarda. Sunt de asemenea si ferestre de mansarda cu un rol mai tehnic: ferestre pentru evacuarea fumului, ferestre pentru iesire pe acoperis, tuneluri solare.
Ferestrele Velux sunt cele mai cunoscute de pe piata si cele mai vechi (prima fereastra Velux a fost produsa in 1942), acoperind intreaga gama de ferestre si accesorii necesare pentru a realiza o mansarda Velux iluminata si aerisita. 
Pe site-ul nostru gasiti si fereastre de mansarda Fakro, un producator polonez ceva mai "tânăr" dar cu o gama gama completa de produse premium pentru a realiza o mansarda Fakro sanatoasa.
Pentru cei cu buget redus va recomandam ferestrele de mansarda Optilight, care fara a renunta in totalitate la calitate au un pret atragator.

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare