LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

Termen de livrare: 1- 2 zile lucratoare.

Modalitate de plata: plata ramburs, prin transfer bancar sau online cu cardul bancar.

Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei.

Membrana LYBRA V -15°C Maximize

Membrana LYBRA V -15°C

LYBRA V -15°C este o membrana armata cu fibra de sticla, caracterizata de flexibilitate buna la temperaturi scazute si elasticitate .

127,00 lei cu TVA
Cantitate:     


Comenzi telefonice:
0758.324.604 / 0724.734.049
    

Compound-ul membranelor  LYBRA V este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de stiren-butadien-stiren (SBS).

Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-15 ° C), si elasticitatea. Acesti doi parametri sunt determinanti pentru rezistenta la imbatranirea termica si rezistenta la fisurare a sistemului impermeabilizant ce se reflecta in cresterea functionalitatii in timp a acestuia.

Rezistenta marita la fisurare determina aplicabilitatea acestor membrane in orice zona climatica si pe acoperisurile puternic solitate. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii.

Acest compound se deterioreaza prin expunerea la razele UV, de aceea se impune aplicarea unui al doilea strat de hidroizolare rezistenta la expunerea la razele UV.

Armatura folosita la membranele LYBRA V este o impaslitura din fibra de sticla, ce nu putrezeste si care confera membranei o excelenta stabilitate dimensionala ce impiedica retragerea stratului impermeabil  chiar si pe suprafetele  cu un inalt grad de solicitare termica.

Partea superioara (la vedere): film PP transparent (la cerere nisip, film PE sau TNT cu polipropilena).Partea inferioara  (care se arde cu flacara): film PP transparent (la cerere film PE sau TNT cu polipropilena).

Dimensiune sul:

- Lungime → 10 m
- Latime → 1 m

    LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

    Termen de livrare: Majoritatea produselor se livreaza în 1- 2 zile lucratoare .

    Modalitate de plata: Plata ramburs la livrare, plata prin transfer bancar sau plata online cu cardul .

    Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei .

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Verificare »
x
Error

we have a problem.

« Continua cumparaturile