Adaptor TFLEX-UNI

2 Review-uri

Adaptorul TFLEX-UNI permite imbinarea intre tubul flexibil si cosul de fum fara a exista riscul deteriorarii cosului de fum.

350,00 Lei (inclusiv TVA)
Model
Marca:
Favorit2
Adauga la comparare0
Descriere

Problema racordului intre tubul flexibil si cosul de fum este des întâlnită şi apare datorită faptului că îmbinarea dintre traseul de racordare și coșul de fum se realizează în interiorul racordului de fum, fară a ține cont de rostul de dilatare necesar, lucru ce duce la deteriorarea acestuia. Soluția propusă realizează conectarea celor două componente pe exteriorul racordului de fum, lucru ce exclude posibilitatea deteriorării acestuia în urma proceselor de dilatare – contractare, precum şi o curăţare periodică facilă a traseului de racordare.

Adaptorul TFLEX-UNI este compatibil cu sistemele de cos de fum ceramic SCHIEDEL CLASIC, RONDO sau UNI. Este disponibil pentru diameterul interior de 18 sau 20 cm si poate realiza jonctiunea cu un tub flexibil de 16, 18 sau 20 cm.

Ex. TFLEX-UNI 160/20 → 160mm este diametrul tubului flexibil iar 20cm este diametrul cosului de fum ( prima cifra este diametrul tubului flexibil iar a doaua cifra este diametrul cosului de fum)!

NOTA: Tubul flexibil potrivit trebuie achizitionat separat!

Specificatii
Review-uri(2)
Ratingul general al produsului:
5
2 Review-uri
Nota
(5)
6 alte produse in aceeasi categorie:
330,00 Lei (inclusiv TVA)
Tub flexibil confecționat din două straturi de oțel inoxidabil tip AISI 316L cu grosimea de 0,12 mm, la capetele careia se montează elemente speciale de adaptare / conectare la sursele de căldură (centrală termică,...

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare