LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

Termen de livrare: 1- 2 zile lucratoare.

Modalitate de plata: plata ramburs, prin transfer bancar sau online cu cardul bancar.

Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei.

Adaptor TFLEX-UNI Maximize

Adaptor TFLEX-UNI

Adaptorul TFLEX-UNI permite imbinarea intre tubul flexibil si cosul de fum fara a exista riscul deteriorarii cosului de fum.

230 lei cu TVA

Cantitate:     


Comenzi telefonice:
0758.324.604 / 0724.734.049
    

Problema racordului intre tubul flexibil si cosul de fum este des întâlnită şi apare datorită faptului că îmbinarea dintre traseul de racordare și coșul de fum se realizează în interiorul racordului de fum, fară a ține cont de rostul de dilatare necesar, lucru ce duce la deteriorarea acestuia. Soluția propusă realizează conectarea celor două componente pe exteriorul racordului de fum, lucru ce exclude posibilitatea deteriorării acestuia în urma proceselor de dilatare – contractare, precum şi o curăţare periodică facilă a traseului de racordare.

Adaptorul TFLEX-UNI este compatibil cu sistemele de cos de fum ceramic SCHIEDEL CLASIC, RONDO sau UNI. Este disponibil pentru diameterul interior de 18 sau 20 cm si poate realiza jonctiunea cu un tub flexibil de 16, 18 sau 20 cm.

Ex. TFLEX-UNI 160/20 → 160mm este diametrul tubului flexibil iar 20cm este diametrul cosului de fum ( prima cifra este diametrul tubului flexibil iar a doaua cifra este diametrul cosului de fum)!

NOTA: Tubul flexibil potrivit trebuie achizitionat separat!

  Transport

  Transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 500 lei! Pentru comenzi mai mici de 500 lei costul transportului este afisat in cosul de cumparaturi pe masura adaugarii produselor dorite.

  Modalitati de plata

  • Plata ramburs la primirea produselor
  • Transfer bancar
  • Plata online cu cardul

  Retur

  Dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul achizitionat il puteti returna in 14 zile calendaristice de la momentul livrarii.

  Pentru a fi eligibil de retur produsul returnat trebuie sa fie neutilizat si in aceeasi stare in care a fost livrat.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Verificare »
x
Error

we have a problem.

« Continua cumparaturile