Banda ventilare coama DELTA VENT ROLL ECO

Rola DELTA VENT ROLL ECO pentru coame si pazii asigura etanseizarea si ventilarea optima a acoperisului d-voastra. Are sectiunea centrala alcatuita din tesatura cu fibra de sticla, neinflamabila si se recomanda pentru: invelitori cu tigle solzi, invelitori metalice standard, invelitori cu profilul inalt al tiglelor.

140,00 Lei (inclusiv TVA)
Alege culoarea
Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 4.
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Descriere
Proprietati
DELTA-VENT ROLLMaterialul neinflamabil din tesatura cu fibra de sticla este foarte rezistent la rupere si are o mare stabilitate UV. Durabilitatea materialelor folosite garanteaza ca ventilatia este asigurata o periaoda indelungata. Rezistenta deosebita a sectiunii centrale a rolei asigura o protectie eficienta impotriva zapezii, a ploiii torentiale si impotriva insectelor. Datorita felului in care se monteaza DELTA VENT ROLL nu prezinta riscul acumularilor de apa.

Material
DELTA-VENT ROLLPe marginea rolei exista fasii de aluminiu, sectiunea centrala este alcatuita din tesatura cu fibre de sticla, neinflamabila. Materialul adeziv este facut din butyl.Aplicare

DELTA-VENT ROLLSuprafata trebuie sa fie uscata si curatata de praf. Se fixeaza un capat al benzii DELTA VENT ROLL, se inlatura fasia de separare, se preseaza benzile adezive pe margine si se acopera coama. Folosind si textul imprimat, banda DELTA VENT ROLL se poate ainia si fixa usor.

Detalii tehnice

Rezistenta la rupere approx. 700 N/5 cm
Culori rosu, negru, maro, aramiu
Temperatura de lucru + 5 °C to + 80 °C
Latime 310mm                   
Lungimea rolei 5 m
Ambalare 4 role/cutie

 

Specificatii
buc
Review-uri
2 alte produse in aceeasi categorie:
440,00 Lei (inclusiv TVA)
Ekobit este o banda autoadeziva, hidroizolanta, protejata de un film din aluminiu, armata cu un un film de poliester. Este folosita la lucrari de reparare, protejare si etansare a diverselor componente din...

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare