Despre ferestre de mansarda

Ferestrele de mansarda sunt solutia optima folosită in construcțiile moderne, avand rol de a lumina interiorul încăperii, a oferii panorama vizuală și de a asigura aerisirea mansardei .

In functie de tipul spatiu și de cerintele clientului, poate fi aleasă fereastra de mansarda potrivită pentru orice încăpere .

Fereastra cu dubla articulare are design functional care asigura confort si ușurință în folosire . Functia de deschidere spre exterior permite apropierea de marginea ferestrei si asigură o panoramă largă. Funcția de pivotare permite curățarea geamului exterior si operarea rulourilor exterioare.

Fereastra cu articulare mediana este cea mai populară solutie, dotorită confortului si usurintei in operare . Exista mai multe tipuri de ferestre de mansarda cu articulare mediana care diferă in privința parametrilor tehnici si a dotărilor, astfel putând fi folosite în diferite încăperi ale mansardei. Ferestrele din lemn sunt montate în încăperi standard ale mansardei ( camere sau coridoare ). În încăperi cu nivel ridicat de umezeala ( bucatarii, bai, spalatorii, uscatorii) pot fi folosite ferestre speciale din PVC sau lemn lăcuit în trei straturi cu lac poliuretanic alb.

Pentru cladirile unde se pune accent pe economisirea energiei, se recomanda ferestre cu geamuri foarte eficiente energetic, iar pentru cladirile pasive exista ferestre speciale FTT Thermo U8.

Ferestrele cu articulare supramediana se deschid pivotant, iar axul de rotație este pozitionat deasupra mijlocului ferestrei, astfel încât chiar si o persoana înaltă poate să se apropie de marginea ferestrei. Partea inferioară a canatului actionează ca o fereastră cu funcție de deschidere superioară iar partea superioară asigură luminarea suplimentară .

Ferestrele cu articulare supramediană duet au doua canaturi : cel superior cu articulare supramediană iar cel interior fix, cu geam de protectie laminat .

Fereastra balcon este o fereastra moderna, mare, cu două canaturi . După deschiderea canaturilor, în mansardă se crează un balcon .

Fereastra termoizolatoare de acces pe acoperis sunt ferestre cu deschidere laterală ce se recomandă pentru încaperi locuibile si îmbină avantajele ferestrei de mansardă cu cele ale ferestrei de serviciu.

Ferestrele de evacuare a fumului sunt parte a sistemului de ventilatie gravitatională a fumului si a gazelor de ardere în caz de incendiu. În plus, permit ventilarea zilnică si luminarea încăperilor.

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare