Kit VELUX ACTIVE

Kit de control climatic VELUX ACTIVE include un senzor de climat interior, un întrerupător de sistem și o interfață pentru conexiunea la internet.

1.160,00 Lei (inclusiv TVA)
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Descriere
VELUX ACTIVE cu NETATMO este cea mai simplă metodă pentru a obține un climat interior mai sănătos. Senzorii inteligenți măsoară în permanență temperatura, umiditatea și nivelurile de CO2 din locuință și închid sau deschid ferestrele de mansardă, rulourile și roletele exterioare electrice VELUX INTEGRA®, pentru a crea un climat interior mai sănătos.

Beneficii esențiale:
  • Ventilare bazată pe senzori: senzorii inteligenți măsoară în permanență temperatura, umiditatea și nivelurile de CO2 și închid sau deschid ferestrele de mansardă.
  • Mereu în control: folosiți aplicația VELUX ACTIVE pentru a acționa ferestrele de mansardă, rulourile și roletele exterioare electrice VELUX INTEGRA® indiferent de locul în care vă aflați, cu ajutorul smartphone-ului.
  • Instalare ușoară: senzorul de climat interior VELUX ACTIVE poate fi instalat fără ajutor din partea unui specialist.

Compatibil cu:

  • ferestrele de mansardă electrice sau solare VELUX INTEGRA®, rulouri și rolete electrice care au la bază tehologia io-homecontrol® (Produse începând cu 2007)
  • ferestrele de mansardă VELUX cu operare de sus, produse începând cu mai 2000 (necesită kitul cu acționare solară)

Specificatii
Review-uri
2 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare