Fereastra VELUX INTEGRA® GGL 306621

VELUX INTEGRA® GGL 306621 este o fereastra de mansarda din categoria Premium (geam cu 3 foi de sticla), actionata printr-o telecomanda cu ecran tactil si programe presetate. Pretul include si rama de etansare EDW/EDS 2000 cu kit de izolare suplimentar BDX 2000!

3.860,00 Lei (inclusiv TVA)
Alege dimensiunea
Alege rama de etansare
Livrare in 2-3 zile
Favorit0
Adauga la comparare0
Adauga la wishlist
Accesorii
Descriere

Fereastra de mansarda VELUX INTEGRA® GGL 306621 este alegerea perfecta atunci cand va doriti un grad ridicat de confort sau pentru actionarea ferestrelor de mansarda montate la inaltimi mai mari.

Caracteristicile tehnice ale ferestrei de mansarda VELUX INTEGRA® GGL 306621:

  • Comanda de la distanta - deschiderea si inchiderea ferestrelor si a celorlalte accesorii (rulouri, rolete, etc) se face cu ajutorul noii tablete VELUX INTEGRA® cu o simpla atingere. De asemenea puteti alege din colectia de programe presetate si sa lasati sistemul inteligent VELUX INTEGRA® sa se ocupe de toate detaliile. Tableta se poate monta si pe perete.
  • Senzor de ploaie incorporat - fereastra se va inchide automat in caz de ploaie asfel incat nu trebuie sa te ingrijorezi ca apa ti-ar putea patrunde in casa. Un beneficiu foarte util atunci cand esti plecat de acasa sau te afli in alta camera.
  •  Izolare acustica superioara - combinatia dintre sticla laminta si grosimea suplimentara a acesteia asigura o mai buna izolatie fonica. Constructia ramei si a cercevelei la acest tip de fereastra precum si garniturile sunt special concepute pentru a imbunatati si mai mult propietatile de izolare fonica.
  • Grad ridicat de securitate - programele presetate de control automat a fereastrelor si accesoriilor, includ si caracteristici noi de de securitate - de exemplu, activand programul "In vacanta", produsele VELUX vor fi actionate pentru a simula ca sunteti acasa; prin programul "Cand pleci de acasa", toate ferstrele se vor inchide automat. In plus, puteti alege dintr-o gama larga de programe pentru ventilatie si umbrire. 

Ferestrele de mansarda VELUX INTEGRA® GGL 306621 se monteaza pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15-90°, impreuna cu sistemul de rame de etansare. Din meniul de mai sus alege rama de etansare potrivita pentru montajul ferestrei tale:

Rama de etansare EDW 2000 se foloseste pentru montajul ferestrelor pe invelitori ondulate cu grosimea de pana la 120mm (tigla ceramica, tigla metalica ondulata, etc)  
   Rama de etansare EDS 2000 se foloseste pentru montajul ferestrelor pe invelitori plate cu grosimea de pana la 16mm (sindrila bituminoasa, tigla metalica plata, etc)

Rama de etansare EDW/EDS 2000 contine atat rama de etansare standard cat si kitul pentru izolare BDX 2000.

Kitul BDX 2000 cuprinde:

 B1 - un cadru izolator ce ofera o termoizolare mai buna intre tocul ferestrei si acoperis, eliminand riscul aparitiei puntilor termice
 

 B2 - jgheab de drenaj care conduce apa departe de fereastra

 B3 - folie impermeabila la apa ce asigura o integrare etansa a ferestrei in acoperis. 

Termen de livrare:
  • dimensiunile 66x118 cm, 78x118 cm si 78x140 cm se livreaza din stoc in 2 - 3 zile lucratoare
  • celelete dimensiuni se livreza in 23 de zile lucratore
Specificatii

Fisa tehnica

Producător:
VELUX
Tipul ferestrei:
GGL 306021
Operare
actionare electrica
Material:
Lemn
Potrivite pt baie:
Nu
Coeficient transfer termic fereastra:
1,0 W/m2K
Coeficient transfer termic geam:
0.5 W/m2K
Coeficient de izolare fonica:
37 dB
Geam:
3 foi de sticla
Fantă de gaz inert:
Argon
Numar de garnituri de etansare:
trei
Garantie:
10 ani
Review-uri

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare