Fereastra de mansarda Velux Integra GGL 306621, Lemn de pin, Actionare electrica, Geam din 3 foi de sticla

VELUX INTEGRA ® GGL 306621 este o fereastra de mansarda din categoria Premium (geam cu 3 foi de sticla) actionata de la distanta prin intermediul unui intrerupator de perete wireless. Pretul include si rama de etansare EDW sau EDS 2000 cu kit de izolare suplimentar BDX 2000!

5.830,00 Lei (inclusiv TVA)
Dimensiune
Rama de etansare
Livrare in 2-3 zile
Favorit0
Adauga la comparare0
Accesorii
Descriere

Fereastra de mansarda VELUX INTEGRA® GGL 306621 este alegerea perfecta atunci cand va doriti un grad ridicat de confort sau pentru actionarea ferestrelor de mansarda montate la inaltimi mai mari.

Caracteristicile si beneficiile ferestrei de mansarda VELUX INTEGRA® GGL 306621:

  • Comanda de la distanta - deschiderea si inchiderea ferestrelor se face prin intermediul unui intrerupator de perete wireless.
  • Senzor de ploaie incorporat - fereastra se va inchide automat in caz de ploaie asfel incat nu trebuie sa te ingrijorezi ca apa ti-ar putea patrunde in casa. Un beneficiu foarte util atunci cand esti plecat de acasa sau te afli in alta camera.
  • Izolare acustica superioara - combinatia dintre sticla laminta si grosimea suplimentara a acesteia asigura o mai buna izolatie fonica. Constructia ramei si a cercevelei la acest tip de fereastra precum si garniturile sunt special concepute pentru a imbunatati si mai mult propietatile de izolare fonica.
  • Compatibil cu kitul de control climatic VELUX ACTIVE - pentru a beneficia de un climat interior sanatos senzorii inteligenti masoara in permanenta temperatura, umiditatea și nivelurile de CO2 și închid sau deschid ferestrele de mansardă. De asemenea controlul ferestrelor se va putea face de oriunde cu ajutorul aplicatiei VELUX ACTIVE instalate pe telefon.

Pretul include rama de etansare cu kit de izolare BDX:

Rama de etansare EDW 2000 se foloseste pentru montajul ferestrelor pe invelitori ondulate cu grosimea de pana la 120mm (tigla ceramica, tigla metalica ondulata, etc)  
   Rama de etansare EDS 2000 se foloseste pentru montajul ferestrelor pe invelitori plate cu grosimea de pana la 16mm (sindrila bituminoasa, tigla metalica plata, etc)

Termen de livrare:

  • dimensiunile 66x118 cm, 78x118 cm si 78x140 cm se livreaza din stoc in 2 - 3 zile lucratoare
  • celelete dimensiuni se livreza in 20 de zile lucratore
Specificatii

Fisa tehnica

Producător:
VELUX
Tipul ferestrei:
GGL 306021
Operare
actionare electrica
Material:
Lemn
Potrivite pt baie:
Nu
Coeficient transfer termic fereastra:
1,0 W/m2K
Coeficient transfer termic geam:
0.5 W/m2K
Coeficient de izolare fonica:
37 dB
Geam:
3 foi de sticla
Fantă de gaz inert:
Argon
Numar de garnituri de etansare:
trei
Garantie:
10 ani
Review-uri

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare