Fereastra de mansarda Velux GPL 3066, Dubla articulare, Vedere panoramica, Geam din 3 foi de sticla

VELUX GPL 3066 este o fereastra de mansarda cu  3 foi de sticla (U fereastra = 1,1 W/m2K), cu dubla articulare (superioara si mediana), ce asigura o vedere panoramica deosebita. Pretul include si rama de etansare EDW sau EDS 2000 cu kit de izolare BDX!

5.090,00 Lei (inclusiv TVA)
Dimensiune
Rama de etansare
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Accesorii
Descriere

Fereastra de mansarda VELUX GPL 3066, cu maner de operare in partea inferioara, se deschide in exterior pana la un unghi de 45° fiind sustinuta de arcuri laterale. Este alegerea perfecta atunci cand iti doresti sa beneficiezi de o priveliste nelimitata!

Caracteristicile ferestrei de mansarda VELUX GPL 3066:

  • Bucurați-vă de vederi panoramice către exterior și de o senzație de spațiu mai mare, cu fereastra de mansardă VELUX, cu operare de jos și articulare în partea superioară, GPL. Deschideți fereastra spre exterior folosind mânerul elegant din partea de jos pentru a avea parte de o panormă completă spre exterior.
  • Deschide fereastra spre exterior până la 45° pentru a te bucura de o vedere panoramică și de senzația de spațiu mărit.
  • Deschide bara de operare superioară în poziția de ventilație pentru a permite pătrunderea aerului curat chiar și cu fereastra închisă.
  • Geamul este din 3 foi de sticla cu caracteristici premium, precum laminarea de siguranță, sticlă întărită, filtrul UV, curățare ușoară, tratament anti-rouă și caracteristica unică de reducere a zgomotului de ploaie.

 Ferestrele de mansarda VELUX GPL 3066 se monteaza pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15-55°, impreuna cu sistemul de rame de etansare:   

EDW 2000 Rama de etansare EDW 2000 se foloseste pentru montajul ferestrelor pe invelitori ondulate cu grosimea de pana la 120mm (tigla ceramica, tigla metalica ondulata, etc)  
EDS 2000   Rama de etansare EDS 2000 se foloseste pentru montajul ferestrelor pe invelitori plate cu grosimea de pana la 16mm (sindrila bituminoasa, tigla metalica plata, etc)

Rama de etansare EDW si EDS 2000 contine atat rama de etansare standard cat si kitul pentru izolare BDX 2000.

Kitul BDX 2000 cuprinde:
BDX  B1 - un cadru izolator ce ofera o termoizolare mai buna intre tocul ferestrei si acoperis, eliminand riscul aparitiei puntilor termice
BFX 

 B2 - jgheab de drenaj care conduce apa departe de fereastra

 B3 - folie impermeabila la apa ce asigura o integrare etansa a ferestrei in acoperis. 

 * Dimensiunile 66x118 cm, 78x118 cm si 78x140 cm se livreaza din stoc in 1-3 zile lucratoare iar restul dimensiunilor se livreaza in 16 zile lucratoare.

Specificatii

Fisa tehnica

Tipul deschiderii:
Dubla articulare
Operare
maner sus
Material:
Lemn
Potrivite pt baie:
Nu
Coeficient transfer termic fereastra:
1,3 W/m2K
Coeficient transfer termic geam:
1,1 W/m2K
Coeficient de izolare fonica:
32 dB
Geam:
2 foi de sticla
Fantă de gaz inert:
Argon
Garantie:
10 ani
Review-uri
1 alt produs in aceeasi categorie:

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare