GALAXY FC -25°C

GALAXY FC sunt membrane bituminoase polimerice cu compound APAO, ce combina flexibilitatea la rece ( -25 ° C ) si rezistenta la temperaturi inalte ( 140 °C ), cu rezistenta la solicitari, la actiunea razelor UV si stabilitatea dimensionala.

527,00 Lei (inclusiv TVA)
Greutate
Finisaj
Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Descriere

Membranele GALAXY  sunt aplicabile in orice zona climatica. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii. Aceasta membrana are de asemenea un comportament remarcabil impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV: compound-ul nu sufera nici o degradare fie a flexibilitatii la rece fie a stabilitatii formei la cald.

Armatura folosita la membranele GALAXY este constituita dintr-un tesut netesut de poliester cu fir continuu (spunbond), de inalta densitate, ranforsat cu fibra de sticla, cu un comportament izotrop, ce nu putrezeste. Aceasta le confera membranelor o stabilitate dimensionala excelenta ce impiedica retragerea stratului impermeabil  chiar si pe suprafetele  cu un inalt grad de solicitare.

Finisajul exterior este ralizat din granule minerale ( ardezie ) iar finisajul interior este realizat dintr-un fim PE ce urmeaza a fi topit cu arzatorul in momentul aplicarii.

Domenii de utilizare:
  • substrat sau strat intermediar
  • strat final
  • monostrat fara fixare mecanica
  • strat final protejat cu balast
Dimensiune sul: 10 x 1m.
Specificatii
sul
Review-uri

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare