Tunel de lumina FAKRO SF_ D 55 cm, Tub flexibil, Acoperis inclinat

Tunelul de lumina SF_ cu tub ultrareflectorizant flexibil cu diametrul de 55 cm si lungimea standard de 210 cm.

2.000,00 Lei (inclusiv TVA)
Cu rama de imbinare
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Accesorii
Descriere

Tunelul FAKRO SF_ se compune din: cadru de aluminiu cu geam securizat integrat (4 mm grosime), rama de etanșare (SFS - cu rama pentru invelitori plate, SFZ - cu rama pentru invelitori ondulate), tub flexibil cu lungimea de 2.1 m, plafonieră, difuzor prismatic și kit de montaj.

Caracteristici:

  • TUBUL FLEXIBIL - Tubul flexibil este confecționat din poliester metalizat și reflectorizant, întărit cu arc metalic. Lungimea standard a tubului este de 210 cm dar poate fi prelungit pana la 6 m cu ajutorul extensiei SLM.
  • RAMA ȘI GEAMUL - Elementele din planul acoperișului sunt cadrul de aluminiu cu geam securizat integrat (grosimea geamului este de 4mm) și rama de etanșare care este parte integrantă a tunelului. Întreaga structură este finisată în gri-maro (RAL 7022) care este în armonie cu culorile tipice învelitorilor.
  • PLAFONIERA - După instalarea tunelului, la nivelul tavanului se vede numai plafoniera rotundă, echipată cu element care disperseză lumina solară în încăpere. Culoarea plfonierei este alb opac.
Date tehnice:
  • Diametrul tunelului: 55 cm
  • Lungimea tubului: 210 cm
Specificatii
buc
Review-uri
5 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare