SAGITTA P 0°C

Sagitta P este o membrana bituminoasa cu armatura din poliester ranforsat cu fibra de sticla, caracterizata de o flexibilitate adecvată la temperaturi scăzute, combinată cu o rezistenţă foarte bună la razele UV. Dimensiune sul 1x10 m.

209,00 Lei (inclusiv TVA)
Greutate
Finisaj
Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Accesorii
Descriere

Compound-ul membranelor SAGITTA P este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri plastomerici. Aceste membrane sunt potrivite pentru zone cu clima temperat-calda si pe acoperisurile izolate termic datorita caracteristicilor de  rezistenta la imbatranire termica si  stabilitate dimensionala la cald (110°C).

Armatura folosta la acest tip de membrane consta intr-un tesut netesut din poliester, ranforsat cu fibra de sticla. Aceste membrane, cu o buna stabilitate dimensionala, previn contractarea suprafeti hidroizolate chiar si la presiuni termice mari.Acest tip de armature are bune proprietati mecanice,rezistenta la tractiune, alungire si sfasiere.

Finisajul exterior (vizibil) poate fi nisip sau granule minerale (ardezie). Finisajul interior ( partea care se arde cu flacara) este realizat dintr-un film de PE.

Domeniu de utilizare : 

- Membranele finisate cu nisip se pot folosi ca substrat, strat intermediar sau strat final protejat cu balast
- Membranele finisate cu granule minerale (ardezie) se pot folosi ca strat final de impermeabilizare sau ca substrat pentru invelitori discontinue.

Specificatii
sul
Review-uri
5 alte produse in aceeasi categorie:
191,00 Lei (inclusiv TVA)
Virgo V este o membrană bituminoasa cu stratul de suport din fibra de sticla, caracterizată de flexibilitate bună la temperaturi scăzute şi elasticitate. 
238,00 Lei (inclusiv TVA)
COLUMBA PGR -5°C este o membrana de impermeabilizare cu granule minerale ( ardezie ), caracterizata printr-o rezistență bună la îmbătrânire si la actiunea razelor UV, si o flexibilitate la rece excelenta (-5 ° C) ce...
265,00 Lei (inclusiv TVA)
Virgo P este o membrană cu stratul de suport din poliester,  caracterizată prin doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10 ° C) si stabilitatea formei la cald (120 °C).
223,00 Lei (inclusiv TVA)
COLUMBA P -5°C este o membrana de impermeabilizare caracterizata printr-o rezistență bună la îmbătrânire, la actiunea razelor UV ( stabilitatea formei la cald pana la 110 °C), si o flexibilitate la rece excelenta (-5...

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare