COLUMBA PGR -5°C

COLUMBA PGR -5°C este o membrana de impermeabilizare cu granule minerale ( ardezie ), caracterizata printr-o rezistență bună la îmbătrânire si la actiunea razelor UV, si o flexibilitate la rece excelenta (-5 ° C) ce permite modelarea usoara a membranei in timpul instalarii.

238,00 Lei (inclusiv TVA)
Greutate
Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.
Marca:
Favorit0
Adauga la comparare0
Descriere

Armatura folosita la membranele COLUMBA PGR este constituita dintr-un tesut de poliester,  ranforsat cu fibra de sticla ce nu putrezeste. Aceasta le confera membranelor  o stabilitate dimensionala excelenta ce impiedica retragerea stratului impermeabil  chiar si pe suprafetele  cu un inalt grad de solicitare termica. Armatura are proprietati mecanice ridicate cum ar fi rezistenta la tractiune, alungirea si rezistenta la rupere.

Finisajul membranei COLUMBA PGR:

- partea superioara ( vizibila ) → granule minerale ( ardezie )
- partea inferioara ( care se arde cu flacara ) → film PE

Metoda de aplicare: membrana COLUMBA PGR se poate aplica cu flacara sau prin fixare mecanica.

Domenii de aplicare:

- strat final de impermeabilizare
- substrat pentru invelitori discountinue

Dimensiune sul:

- Lungime → 10 m
- Latime → 1 m

Specificatii
sul
Review-uri
5 alte produse in aceeasi categorie:
191,00 Lei (inclusiv TVA)
Virgo V este o membrană bituminoasa cu stratul de suport din fibra de sticla, caracterizată de flexibilitate bună la temperaturi scăzute şi elasticitate. 
265,00 Lei (inclusiv TVA)
Virgo P este o membrană cu stratul de suport din poliester,  caracterizată prin doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10 ° C) si stabilitatea formei la cald (120 °C).
209,00 Lei (inclusiv TVA)
Sagitta P este o membrana bituminoasa cu armatura din poliester ranforsat cu fibra de sticla, caracterizata de o flexibilitate adecvată la temperaturi scăzute, combinată cu o rezistenţă foarte bună la razele UV....
223,00 Lei (inclusiv TVA)
COLUMBA P -5°C este o membrana de impermeabilizare caracterizata printr-o rezistență bună la îmbătrânire, la actiunea razelor UV ( stabilitatea formei la cald pana la 110 °C), si o flexibilitate la rece excelenta (-5...

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare