LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

Termen de livrare: 1- 2 zile lucratoare.

Modalitate de plata: plata ramburs, prin transfer bancar sau online cu cardul bancar.

Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei.

SAGITTA P 0°C Maximize

SAGITTA P 0°C

Sagitta P este o membrana bituminoasa cu armatura din poliester ranforsat cu fibra de sticla, caracterizata de o flexibilitate adecvată la temperaturi scăzute, combinată cu o rezistenţă foarte bună la razele UV. Dimensiune sul 1x10 m.

TRANSPORT GRATUIT TRANSPORT GRATUIT! 110,00 lei cu TVA
Cantitate:     


Comenzi telefonice:
0758.324.604 / 0724.734.049
    

Compound-ul membranelor SAGITTA P este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri plastomerici. Aceste membrane sunt potrivite pentru zone cu clima temperat-calda si pe acoperisurile izolate termic datorita caracteristicilor de  rezistenta la imbatranire termica si  stabilitate dimensionala la cald (110°C).

Armatura folosta la acest tip de membrane consta intr-un tesut netesut din poliester, ranforsat cu fibra de sticla. Aceste membrane, cu o buna stabilitate dimensionala, previn contractarea suprafeti hidroizolate chiar si la presiuni termice mari.Acest tip de armature are bune proprietati mecanice,rezistenta la tractiune, alungire si sfasiere.

Finisajul exterior (vizibil) poate fi nisip sau granule minerale (ardezie). Finisajul interior ( partea care se arde cu flacara) este realizat dintr-un film de PE.

Domeniu de utilizare : 

- Membranele finisate cu nisip se pot folosi ca substrat, strat intermediar sau strat final protejat cu balast
- Membranele finisate cu granule minerale (ardezie) se pot folosi ca strat final de impermeabilizare sau ca substrat pentru invelitori discontinue.

  Transport

  Transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 500 lei! Pentru comenzi mai mici de 500 lei costul transportului este afisat in cosul de cumparaturi pe masura adaugarii produselor dorite.

  Modalitati de plata

  • Plata ramburs la primirea produselor
  • Transfer bancar
  • Plata online cu cardul

  Retur

  Dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul achizitionat il puteti returna in 14 zile calendaristice de la momentul livrarii.

  Pentru a fi eligibil de retur produsul returnat trebuie sa fie neutilizat si in aceeasi stare in care a fost livrat.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Verificare »
x
Error

we have a problem.

« Continua cumparaturile