LIVRĂM IN TOATĂ ROMÂNIA !

Termen de livrare: 1- 2 zile lucratoare.

Modalitate de plata: plata ramburs, prin transfer bancar sau online cu cardul bancar.

Cost transport: TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 500 de lei.

VIRGO P -10°C Maximize

VIRGO P -10°C

Virgo P este o membrană cu stratul de suport din poliester,  caracterizată prin doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10 ° C) si stabilitatea formei la cald (120 °C).

TRANSPORT GRATUIT TRANSPORT GRATUIT! 140 lei cu TVA
Cantitate:     


Comenzi telefonice:
0758.324.604 / 0724.734.049
    

O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra.

Membranele VIRGO P au o ridicata rezistenta la imbatranire termica si o optima stabilitate a formei la cald, fiind recomandate in orice zona climatica, in special in tarile cu clima calda si pe acoperisurile izolate termic.

Armatura folosita la membranele VIRGO P este constituita dintr-un tesut netesut de poliester, de medie densitate, ranforsat cu fibra de sticla ce nu putrezeste. Aceasta le confera membranelor  o stabilitate dimensionala excelenta ce impiedica retragerea stratului impermeabil  chiar si pe suprafetele  cu un inalt grad de solicitare termica. Armatura are proprietati mecanice ridicate cum ar fi rezistenta la tractiune, alungirea si rezistenta la rupere cu capacitatea semnificativa de absorbtie a miscarii datorita solicitarilor structurale mari, care pot fi stabilizate cu elemente de fixare mecanice in zonele expuse la vanturi puternice, sau sa suporte greutatea unui strat de protectie ca strat final la hidroizolarea acoperisurilor.

Finisajul exterior ( partea vizibila ) poste fi nisip sau granule minerale ( ardezie ). Finisajul interior ( partea care se arde cu flacara ) este realizat dintr-un film PE. 

Domenii de utilizare:

- substrat sau strat final protejat cu balast in cazul membranelor cu finisajul superior realizat din nisip
- strat final de impermeabilizare pentru membranele cu finisajul superior cu granule minerale (ardezie).

Dimensiune sul: 1x10 m.


  Transport

  Transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 500 lei! Pentru comenzi mai mici de 500 lei costul transportului este afisat in cosul de cumparaturi pe masura adaugarii produselor dorite.

  Modalitati de plata

  • Plata ramburs la primirea produselor
  • Transfer bancar
  • Plata online cu cardul

  Retur

  Dacă nu sunteți complet mulțumit de produsul achizitionat il puteti returna in 14 zile calendaristice de la momentul livrarii.

  Pentru a fi eligibil de retur produsul returnat trebuie sa fie neutilizat si in aceeasi stare in care a fost livrat.

Produse similare

x
pname

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.

« Continua cumparaturile Verificare »
x
Error

we have a problem.

« Continua cumparaturile