Caută în blog
Ultimele comentarii
Nu sunt comentarii
Articole recente

Fakro LWL Extra - confort si siguranta pentru accesul la mansarda

Postat pe4 Ani in urma
Favorit0
Fakro este si unul din cei mai mari producatori de SCARI DE MANSARDA din lume, si, incontestabil, producatorul cu cea mai mare diversitate. Si in Romania, scarile de mansarda Fakro sunt un reper de calitate iavand solutia potrivita fiecarui proiect.
Din dorinta de a raspunde cerintelor pietei, gama de produse Fakro a fost intregita cu noul model LWL Extra, model ce combina performanetele eneregetice excelente cu simplitatea si usurinta in utilizare.

Echipata cu o trapă din material izolant cu o grosime de 5,6 cm și cu 2 garnituri periferice de etansare, LWL Extra este solutia ideala în toate clădirile unde există o diferență semnificativă de temperatură între mansarda și spatiul încălzit de mai jos.

Cu un coeficient de transfer termic U= 0,74 W/m2K (cu cat valoarea U este mai mica cu atat scara izoleaza mai bine!) această scară reduce pierderea de căldură la exterior.

Pentru o mai mare siguranță și confort de utilizare, FAKRO a echipat modelul LWL Extra cu o balustradă metalică dublă, care facilitează foarte mult operațiile de urcare și coborâre a scării.

De asemnea, scara este echipata cu un mecanism telescopic cu gaz ce ajuta la plierea si deplierea scarii, cu rol de-a  încetini și a facilita circulația segmentelor scării, evitând orice risc pentru utilizator.  Structura sa robustă este capabilă să suporte greutăți mari (până la 160 kg) iar picioarele scarii sunt echipate cu mansoane de protetie.

Accesorii
210,00 Lei (inclusiv TVA)
(1)
Kit-ul de montaj FAKRO LXK simplifica montajul scarilor in structura tavanului. Coltarele instalate pe colturile tocului maresc rigiditatea acestuia si ajuta reglarea dimensiunii diagonalelor.
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Meniu

0758324604

Setari

Creați un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare